Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicolas a murit sub ochii prietenilor, într-un cumplit accident în Mamaia

Nicolas a murit sub ochii prietenilor, într-un cumplit accident în Mamaia

Nicolas, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Constanţa, a murit sub ochii prietenilor săi, într-un cumplit accident produs în staţiunea Mamaia.

Nicolas a murit sub ochii prietenilor, într-un cumplit accident în Mamaia
Sursa foto: Facebook | Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    22 Apr 2022   •   10:16

Nicolas se afla la volanul unui autoturism marca Skoda, alături de alţi doi prieteni, şi conducea în staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari.

Tragedia s-a produs în jurul orei 23.15, atunci când tânărul în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului, în zona clubului Bellagio.

Scăpată de sub control, maşina a derapat pe şosea şi s-a izbit violent, cu partea laterală, de un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului.

În urma impactului deosebit de violent, şoferul a rămas încarcerat, fiind grav rănit, în timp ce prietenii săi au scăpat cu viaţă. Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns, în scurt timp, echipaje SMURD, echipaje pentru descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, dar şi poliţiştii rutieri.

Medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl readucă la viaţă pe Nicolas, însă toate manevrele de resuscitare au fost în zadar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 21 de ani, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și vătămarea corporală ușoară a 2 pasageri. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

×
Subiecte în articol: Mamaia accident
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close