Antena 3 CNN Actualitate Locale Momente inedite la Grădina Zoologică din Bucov | Sute de vizitatori au putut admira animalele pe timp de noapte

Momente inedite la Grădina Zoologică din Bucov | Sute de vizitatori au putut admira animalele pe timp de noapte

Sute de vizitatori de toate vârstele au putut admira animalele de la grădina zoologică, pe timp de noapte. Oamenii au fost primiţi cu gogoşi calde, în cadrul celei de-a 8-a ediţii a evenimentului "Noaptea La ZOO", din Bucov.

Momente inedite la Grădina Zoologică din Bucov | Sute de vizitatori au putut admira animalele pe timp de noapte
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    11 Sep 2022   •   14:42

Cei care au vizitat sâmbătă Grădina Zoologică din Bucov s-au putut bucura de evenimentul "Noaptea La ZOO". Vizitatorii au avut parte de experiența unică de a putea observa comportamentul animalelor pe timp de noapte.

Pe ritmuri de tobă și condusă de un fachir, mulțimea a intrat pe porțile Grădini Zoo de la Bucov. Oaspeții au fost întâmpinați cu gogoși și dulciuri. Cei mai fericiți au fost copiii.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a urmări procedura de hrănire a animalelor periculoase pe timpul nopții. Urșii au fost cei care au primit dulciuri în exces.

"Suntem bucuroși că am reușit și anul acesta și sperăm ca și pe viitor să îi așteptăm în continuare. Pregătit de asemenea, cu gogoși, cu bomboane și cu multe, multe surprize", a declarat Alina Ene, director adjunct Zoo Bucov.

Grădina Zoologică aflată în aproprierea orașului Ploiești găzduiește peste 500 de animale din peste 60 de specii.

 

 

×
Subiecte în articol: bucov gradina zoologica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close