Antena 3 Actualitate Locale Opt trenuri, anulate astăzi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri, anulate astăzi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

de M.Z.    |    07 Feb 2020   •   11:37
Opt trenuri, anulate astăzi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire, informează CFR Călători.

Astfel, astăzi sunt anulate următoarele trenuri: R 8652 Tulcea Oraş - Medgidia, R 5702 Ilva Mică - Suceava, R 5710 Vatra Dornei - Câmpulung, R 8380 Mangalia - Constanţa, R 8653 Medgidia - Tulcea Oraş, R 8654 Tulcea Oraş - Constanţa, R 8381 Constanţa - Mangalia, R 8384 Mangalia - Constanţa.

Pentru buna deservire a trenurilor de călători, CFR Călători a luat următoarele măsuri: asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă şi pregătirea materialului rulant pentru circulaţia în condiţii de iarnă; asigurarea locomotivelor diesel pentru deservirea plugurilor de zăpadă, în caz de necesitate; asigurarea locomotivelor diesel pentru intervenţie în caz de avarii la linia de contact; asigurarea căldurii în tren şi funcţionarea fără deficienţe a mijloacelor de tracţiune pe toată perioada staţionării în staţii, în linie curentă şi pe întreaga rută de circulaţie şi suplimentarea echipelor de intervenţie şi asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităţilor proprii (revizii, depouri etc.) în zonele afectate.

"În funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi a dispoziţiilor Comandamentului Operaţional de Iarnă, pot să apară modificări în programul de circulaţie a altor trenuri de pasageri", atrage atenţia CFR Călători.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CFR Calatori trenuri anulate zapada
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close