Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pacient a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu și a murit pe loc

Un pacient a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu și a murit pe loc

Astăzi, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 cu privire la faptul că un pacient, în vârstă de 87 de ani a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu și a decedat. 

Un pacient a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu și a murit pe loc
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Gabriela Mladin    |    29 Mai 2022   •   12:27

Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța, fiind supus unei intervenții chirurgicale la scurt timp.

Până pe data de 16 mai, a fost internat în Secția ATI II, pentru recuperare postoperatorie, iar din 16 mai a fost transferat la Chirurgie II, secție situată la etajul 3 al clădirii unității, de pe strada Tudor Vladimirescu.

Recuperarea postoperatorie a fost lentă, dar starea sa de sănătate era bună. Potrivit medicului curant, în perioada imediat următoare trebuia externat.

Medicii nu își pot explica tragedia. Aceștia au găsit papucii bătrânului lângă geamul de la etajul 3 dar, până în acest moment, nu se știe dacă bărbatul s-a aruncat în gol sau a căzut.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Parteneri
Profesorii nu opresc greva. Urmează un nou protest uriaş în Bucureşti
x close