Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pădurar a fost bătut crunt de doi indivizi pe care îi prinsese la furat. Ce au făcut agresorii cu arma lui

Un pădurar a fost bătut crunt de doi indivizi pe care îi prinsese la furat. Ce au făcut agresorii cu arma lui

Un pădurar a fost bătut crunt de doi indivizi pe care îi prinsese la furat. Ce au făcut agresorii cu arma lui
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Mai 2017   •   14:49

Un pădurar de la un ocol silvic din Maramureş a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut de două persoane prinse la furat de lemn, potrivit Romsilva, care spune că agresorii i-au luat victimei cheile de la maşină şi arma de serviciu şi au tras asupra acestuia, potrivit news.ro.

Conform unui comunicat transmis marţi de reprezentanţii Romsilva, incidentul a avut loc luni, când un pădurar al Ocolului Silvic Dragomireşti din cadrul Direcţiei Silvice Maramureş se afla în patrulare în cantonul silvic, în zona Tibău, unde a descoperit aproximativ 25 metri cubi de lemn tăiat ilegal, de esenţă răşinoase, abandonat la marginea unui drum. La scurt timp, la faţa locului a sosit un autoturism de teren, fără numere de înmatriculare, iar din maşină au coborât două persoane care l-au lovit de mai multe ori, apoi i-au luat cheile de la autoturism şi arma de serviciu, trăgând două focuri de armă spre pădurar, fără a-l nimeri.

Pădurarul se afla într-o zonă neacoperită de telefonia mobilă, fiind descoperit ulterior de şeful de district. Bărbatul avea multiple traumatisme şi a fost transportat la Spitalul din Borşa, fiind în continuare internat. Arma de serviciu a fost predată ulterior de două persoane la sediul Poliţiei Borşa, mai spune Romsilva.

 

 

×
Subiecte în articol: padurar prins furat batut agresori arma
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close