Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Patrik, copilul salvat de pompieri după ce s-a urcat într-un copac din fața blocului și nu a mai putut coborî, în Hunedoara

El este Patrik, copilul salvat de pompieri după ce s-a urcat într-un copac din fața blocului și nu a mai putut coborî, în Hunedoara

Pompierii din Lupeni au fost solicitați să intervină pentru a da jos din copac un copil care se juca v-ați ascunselea cu alți prieteni. După ce a urcat în copac, copilului i s-a făcut frică să mai coboare, având în vedere distanța prea mare față de sol.

El este Patrik, copilul salvat de pompieri după ce s-a urcat într-un copac din fața blocului și nu a mai putut coborî, în Hunedoara
Sursa foto: ISU Hunedoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   23:31

Întreaga poveste cu final fericit a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

”Patrik nu și-a propus să-și facă astăzi o fotografie cu pompierii, cu toate că-i admiră din tot sufletul, ca orice copil.

Însă un joc de-a v-ați ascunselea și o idee necugetată, l-au făcut pe Patrik să ia decizia de a se cațăra într-unul dintre copacii din fața blocului.

Adevărul e, că a rămas singurul dintre partenerii de joacă negăsit, dar în câteva minute, satisfacția copilului s-a transformat în teamă.”, au scris, într-o postare pe Facebook, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Copilul a fost coborât în siguranță, ”cu picioarele pe pământ și la propriu și la figurat”

”Patrik nu mai putea coborî, iar distanța până la sol era prea mare pentru a sări. Un apel disperat la 112, venit din partea unuia dintre prieteni săi, a alarmat pompierii hunedoreni și două echipaje s-au mobilizat de urgență la locul solicitării.

De la o înălțime de aproximativ 4 metri, Patrik a fost coborât în siguranță, cu picioarele pe pământ și la propriu și la figurat, sperăm noi. 

Bineînțeles că după ce i-a trecut sperietura a urmat „explorarea” autospecialelor de intervenție.

Poza a fost un bonus”, se mai arată în postare

Patrik nu și-a propus să-și facă astăzi o fotografie cu pompierii, cu toate că-i admiră din tot sufletul, ca orice...

Publicată de IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania pe Joi, 28 septembrie 2023

×
Subiecte în articol: ISU Hunedoara pompieri copil copac
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close