Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru bărbaţi cu cagule au vrut să fure darul de nuntă al unei familii, în Timişoara, dar au plecat cu trei telefoane

Patru bărbaţi cu cagule au vrut să fure darul de nuntă al unei familii, în Timişoara, dar au plecat cu trei telefoane

Patru bărbaţi cu cagule au intrat în casă peste o familie din Timişoara şi au încercat să fure darul de nuntă, însă oamenii treziţi din somn s-au luat la bătaie cu ei, astfel că hoţii au furat doar trei telefoane mobile.

Patru bărbaţi cu cagule au vrut să fure darul de nuntă al unei familii, în Timişoara, dar au plecat cu trei telefoane
de Andreea Borboros    |    24 Iul 2021   •   10:44

Cei patru bărbaţi şi-au pus cagule, iar înainte au pus la cale tâlhăria, după ce au aflat că familia a avut de curând o nuntă şi ar ţine banii primiţi ca dar în casă.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.00, cei patru au intrat în casa familiei din Timişoara şi au început să caute banii de nuntă, însă oamenii treziţi din somn s-au luat la bătaie cu ei.

Hoţii cu cagule au reuşit să fure trei telefoane mobile şi alte mărunţişuri, iar apoi au fugit, însă în mai puţin de 24 de ore au fost prinşi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale.

"În noaptea de 23/24 iulie a.c, în jurul orei 03:00, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reținut pentru 24 de ore 4 bărbați bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată .

În fapt, în noaptea de 22/23 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ce purtau cagule pe față au pătruns în incinta unei locuințe de pe raza municipiului Timișoara, unde au exercitat acte de violență asupra a 3 persoane prezente în imobil și au sustras 3 telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și 2 chei auto. 

În urma investigatiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale -I.P.J Timiș, s-a reușit, la scurt timp, identificarea și depistarea a 4 persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 4 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani. 

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

În cursul nopții, cei 4 bărbați cercetați pentru tâlhărie calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș,urmând a fi propuși magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperarea în totalitate a prejudiciului", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close