Antena 3 CNN Actualitate Locale Un paznic din Sibiu a pulverizat spray lacrimogen în faţa unui elev pentru că a călcat pe iarbă

Un paznic din Sibiu a pulverizat spray lacrimogen în faţa unui elev pentru că a călcat pe iarbă

Un paznic a fost concediat după ce a pulverizat spray lacrimogen în ochii unui elev al Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" din Sibiu.

Un paznic din Sibiu a pulverizat spray lacrimogen în faţa unui elev pentru că a călcat pe iarbă
Sursa foto: Gettyimages | Liudmila Chernetska
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2023   •   12:17

Elevul a călcat pe o porţiune de gazon, în timp ce portarul păzea sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sibiu, aflat în curtea liceului.

"Am vorbit cu domnul director, pe elev l-au pişcat puţin ochii, a mers la cabinetul medical al şcolii şi pe urmă a fost în regulă. Acei copii erau în faţa corpului şcolii, nu AJOFM-ului", a precizat reprezentantul IŞJ, Constantin Dincă.

După acest incident, paznicul a fost concediat. 

Citeşte şi: Un şofer băut a lovit mortal un biciclist în Maramureş, apoi a fugit de la faţa locului

"Firma de pază ne-a transmis azi de dimineaţă (joi n.r.), că ieri a fost un incident între angajatul lor şi elevi, undeva în faţa liceului. În curtea liceului, noi avem un sediu într-o clădire separată, unde avem un centru de formare.

Firma a zis că a fost un incident, că au cercetat cazul şi că l-au sancţionat disciplinar, că îl dau afară", a explicat directorul AJOFM Sibiu, Cosmin Roşu, conform AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: spray lacrimogen elev agresat
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close