x close

Percheziții în Maramureș, la hoții de lemne. Mai multe persoane sunt bănuite de tăieri ilegale și furt de arbori

05 Sep 2017   •   14:48
Percheziții în Maramureș, la hoții de lemne. Mai multe persoane sunt bănuite de tăieri ilegale și furt de arbori Foto: antena3.ro

Poliţiştii din Maramureş au făcut, marţi, peste zece percheziţii la sediile şi puntele de lucru ale unor firme şi la locuinţele unor persoane bănuite de tăieri ilegale şi furt de arbori, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de 460.000 de lei, potrivit news.ro.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au efectuat 11 percheziţii domiciliare la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor agenţi economici şi la locuinţele unor persoane fizice, din trei localităţi din judeţul Maramureş.

Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Valoarea prejudiciului cauzat prin tăierile ilegale de material lemnos este de aproximativ 460.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente de evidenţă contabilă, înscrisuri care au legătură cu activitatea infracţională şi material lemnos deţinut fără documente legale de provenienţă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.
 

Citeşte mai multe despre:

hoti lemne perchezitii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati