Antena 3 CNN Actualitate Locale Pescobar, în gura lupului, din nou! Clienții se plâng de noul restaurant Taverna Racilor, din Cluj-Napoca: ”Într-un an ești pa!”

Pescobar, în gura lupului, din nou! Clienții se plâng de noul restaurant Taverna Racilor, din Cluj-Napoca: ”Într-un an ești pa!”

Omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a deschis un nou restaurant la Cluj-Napoca, însă clienții dau de pământ cu serviciile sale.

Pescobar, în gura lupului, din nou! Clienții se plâng de noul restaurant Taverna Racilor, din Cluj-Napoca: ”Într-un an ești pa!”
Sursa foto: Facebook
de Roxana Mihăiescu    |    04 Dec 2023   •   22:37

Patronul restaurantelor Taverna Racilor închise în acest an de ANPC, pentru nereguli privind siguranța alimentară, își extinde afacerile.

În toamnă, Pescobar a deschis un restaurant în Timișoara, iar de curând, unul în Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, clienții se arată total nemulțumiți și dezamăgiți de serviciile pe care le oferă Taverna Racilor în Cluj-Napoca.

Câțiva dintre aceștia au scris câteva recenzii pe Google. Printre nemulțumiri se numără aspectul localului, care lasă de dorit, timp mare de așteptare, dar și de faptul că rezervările nu sunt respectate.

Citește și: Pescobar îşi vinde maşinile de lux şi a minţit că a rămas fără permis: "Gata cu zona de confort"

”Aspect de cantină. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face să te simți că ai fi într-un local de top.

Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, șervețele sau uscător. Mâncarea acceptabilă ca și gust”,  este una dintre recenziile lăsate restaurantului.

”Gogule, nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii ăia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”, a mai scris un alt client nemulțumit, notează Turda News.

Între timp, pe TikTok, omul de afaceri se laudă cu faptul că, în doar 4 zile de la deschidere, restaurantul său a încasat 191.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Pescobar Taverna Racilor
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close