Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi petrecăreți din Gorj au folosit certificate false de vaccinare ca să facă Revelionul la restaurant

Doi petrecăreți din Gorj au folosit certificate false de vaccinare ca să facă Revelionul la restaurant

O femeie şi un bărbat din Gorj s-au dus la restaurant pentru petrecerea de Revelion și, ca să poată intra fără probleme, au împrumutat certificatele de vaccinare de la alţii. Petrecerea s-a spart când au descins poliţiştii.

Doi petrecăreți din Gorj au folosit certificate false de vaccinare ca să facă Revelionul la restaurant
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    Andreea Borboros    |    04 Ian 2022   •   10:14

Ca să petreacă trecerea dintre ani la restaurant, unde accesul se făcea doar pe baza certificatului verde, un bărbat și o femeie din Gorj au hotărât să le împrumute.

Cum la intrare nimeni nu scana certificatele pentru a se vedea veridicitatea lor, cei doi au avut acces și s-au pus pe distracție.

Cheful lor n-a durat foarte mult, doar până când au venit polițiștii.

Când au verificat certificatele, politistii au depistat o femeie în varstă de 36 de ani care luase certificatul care atestă vaccinarea împotriva covid 19 de la altă persoană.

La fel a fost descoperit și un bărbat în varstă de 34 de ani. In cazul lui, polițiștii susțin că și-ar fi dat și identitatea falsă pentru a corespunde cu cetificatul de verde care, de asemenea, nu-i aparținea.

Pentru ei, petrecerea dintre ani s-a terminat repede, polițiștii trimitându-i acasă.

S-au ales, însă, și cu dosare peenale pentru fals privind identitatea.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close