Antena 3 CNN Actualitate Locale El este preotul din Constanţa care a murit după ce a ingerat o "substanţă necunoscută"

El este preotul din Constanţa care a murit după ce a ingerat o "substanţă necunoscută"

Preotul din Constanța care, în urmă cu aproape o lună, a ajuns la spital în stare gravă după ce a ingerat o substanță necunoscută, a murit.

El este preotul din Constanţa care a murit după ce a ingerat o "substanţă necunoscută"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2023   •   15:02

Pe data de 3 februarie 2023, preotul a fost extrem de liniștit. Niciun semn cu privire la ceea ce urma să se întâmple. Potrivit familiei, bărbatul nu părea afectat de ceva care să îl fi condus la acest gest extrem.  

Preotul a plecat de acasă de dimineață, iar la scurt timp după ce a ajuns înapoi acasă, i s-a făcut rău și a căzut din picioare.  

Soția lui a sunat la 112, iar bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Constanța în stare foarte gravă. Din păcate, starea lui nu s-a îmbunătățit, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, iar astăzi, preotul și-a pierdut viața.  

Citește și: Un preot a ajuns în comă la spital, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, în Constanţa

Potrivit medicilor, acesta ar fi ingerat o substanță periculoasă. 

"Toată lumea are probleme și greutăți în ziua de astăzi. Nu cred că este om fără supărări sau probleme, dar nu ca să recurgă la vreun gest. Deci scoatem din discuție lucrul acesta. În intervalul orar în care el a fost plecat, eu nu știu ce s-a întâmplat", a declarat soţia preotului pentru Antena 3 CNN.  

Preotul a fost numit paroh al Bisericii Sfântul Ștefan la doar 27 de ani, apoi a primit și funcția de administrator la Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator Sfânta Elena din Costinești. 

Părea să fi avut o relație bună cu Arhiepiscopul Tomisului. Dovadă sunt fotografiile în care apar cei doi. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Şi totuși ceva s-a întâmplat pe plan profesional, pentru că în acest moment preotul nu mai este nici paroh și nici administrator. 

În acest context, este posibil ca acolo să fi fost ceva probleme financiare care să-l fi apăsat atât de mult încât să-l determine să recurgă la acest gest extrem.  

"Eu nu știu ce s-a întâmplat. Este o poveste de familie, nu intru în așa ceva", a spus ÎPS Teodosie pentru Antena 3 CNN. 

De când au aflat că părintele se află în stare gravă la Spitalul din Constanța, credincioșii care participau periodic la slujbele de la Biserica Sfântul Ștefan au transmis sute de mesaje de încurajare și susținere atât pentru preotul fost paroh, dar și pentru familia sa. 

Surse din interiorul spitalului susțin că substanța ingerată de preot ar fi antigel. 

×
Subiecte în articol: preot Constanța
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close