Antena 3 CNN Actualitate Locale Un preot şi-ar fi înşelat soţia cu o fostă preoteasă timp de doi ani. Bărbatul a ales să demisioneze

Un preot şi-ar fi înşelat soţia cu o fostă preoteasă timp de doi ani. Bărbatul a ales să demisioneze

Un preot din Iași şi-ar fi înșelat soția timp de doi ani. Se pare că amanta ar fi fost la rândul ei nevastă de preot.

Un preot şi-ar fi înşelat soţia cu o fostă preoteasă timp de doi ani. Bărbatul a ales să demisioneze
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    03 Mai 2023   •   16:08

Preotul Dragoș-Florin Borș, din comuna Țigănași, judeţul Iaşi a fost chemat în Postul Mare la Inspecția Bisericească alături de soția sa pentru da lămuriri cu privire la relaţia celor doi.

În spaţiul public ar fi apărut zvonuri că părintele are o amantă. Presa locală a aflat că preotul Borș avea o relație extra-conjugală cu o fostă preoteasă, angajată a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași, cu care s-ar fi mutat împreună după o relație de mai bine de doi ani, fără a divorța de actuala soție.

Deşi preotul a negat toate acuzațiile, acesta a ales să îşi dea demisia.

Citeşte şi: Un român din Italia s-a dat drept preot şi, în timp ce sfinţea case şi îi minţea pe oameni, a găsit un apartament în care s-a mutat gratis

„Nicidecum, nu sunt deloc probleme, puteți să o sunați pe soția mea să vedeți că nu avem niciun fel de problemă. Nu știu de unde s-au iscat aceste discuții, eu nu inventez povești la telefon.

Eu și soția mea suntem într-o relație normală de familie, nu avem niciun fel de problemă, nu știu de ce sunt aceste discuții. Da, am fost la Inspecția Bisericească, dar cred că s-a mers cam mult pe zvonuri, pentru că soția mea nu a făcut nicio reclamație, nicio plângere, nimic”, a declarat Dragoș-Florin Borș, potrivit ziaruldeiasi.ro.

 

×
Subiecte în articol: Iași preot
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close