Antena 3 CNN Actualitate Locale Preot găsit mort, într-o baltă de pescuit, în Arad

Preot găsit mort, într-o baltă de pescuit, în Arad

Este anchetă a Poliţiei, după ce un preot din Arad a fost găsit mort într-o baltă de pescuit. Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat, mai ales că pe trupul preotului nu există urme de violenţă.

de Mariana Zaharia    |    17 Mai 2023   •   12:53

Preotul Aurel Jigovan, în vârstă de 54 de ani, ar fi dispărut marţi seară. Atunci a fost la o cabană din sat şi apoi nu s-a mai ştiut nimic despre el.

Trupul neînsufleţit a fost descoperit într-o baltă de pescuit. Anchetatorii spun că nu erau urme vizibile violenţă. La acest moment, au fost excluse suspiciunile unei crime.

Citeşte şi: Accident grav în Mehedinți. Trei tineri, cu vârste între 18 și 22 de ani, au murit

Oamenii din zonă vorbesc despre un accident teribil. Preotul ar fi alunecat şi ar fi căzut în apă şi nu s-a mai putut salva.

Aurel Jigovan a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” de la Sibiu în anul 1995, iar în anul 2009 a absolvit și cursurile postuniversitare de Master ale Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” din Arad.

În data de 1 ianuarie 1996 a fost hirotonit preot pe seama parohiei Barațca, din protopopiatul Lipova. A slujit la parohia Barațca până în 1 septembrie 2014, când a fost numit preot la Sectorul Misionar-Social Arad din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Arad, desfășurându-și activitatea la Penitenciarul Arad. Din data de 1 martie 2017 și-a mutat activitatea de la Penitenciarul Arad la Centrul de îngrijiri pentru persoane vârstnice Arad, unde a rămas până când a trecut la cele veșnice, notează presa locală.

×
Subiecte în articol: preot mort Arad
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close