Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesaj RO-Alert în județul Tulcea! Risc de cădere a unor obiecte din spațiul aerian

Mesaj RO-Alert în județul Tulcea! Risc de cădere a unor obiecte din spațiul aerian

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Tulcea a emis un mesaj RO-Alert pentru localitățile din zona de nord a județului, prin care a informat populația că ”există riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2024   •   10:59

Rusia a lansat noi bombardamente masive în apropierea României. Zeci de rachete au lovit sâmbătă noapte portul Ismail, dar și zone din Odesa și Sevastopol.

ISU Tulcea a emis, noaptea trecută, un mesaj RO-Alert pentru localitățile din zona de nord a județului, prin care a informat populația că ”există riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”.

”În cursul nopții trecute a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112 prin care apelantul a solicitat informații în urma primirii mesajului RO-Alert.

Nu au fost apeluri care să semnaleze căderea unor obiecte în apropierea locuințelor ori a zonelor populate”, a arătat ISU Tulcea.

Mesajele RO-Alert au drept scop informarea populației cu privire la modul de comportare în asemenea situații, recomandarea de păstrare a calmului și măsuri de autoprotecție, a mai arătat sursa citată.

×
Subiecte în articol: ISU Tulcea ro alert
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close