Antena 3 CNN Actualitate Locale A plouat cu bani în Alexandria, Teleorman! Doi fraţi care se aflau în trafic s-au trezit cu o sacoşă plină cu bani pe parbrizul maşinii. Reacţia lor

A plouat cu bani în Alexandria, Teleorman! Doi fraţi care se aflau în trafic s-au trezit cu o sacoşă plină cu bani pe parbrizul maşinii. Reacţia lor

Eveniment inedit în Alexandria, Teleorman. Doi fraţi care se aflau în trafic s-au trezit cu o sacoșă plină cu bani pe parbrizul mașinii. Ce au făcut cu banii.

2
Sursa foto: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0
de Claudia Popovici    |    28 Ian 2022   •   18:25

Potrivit presei locale, evenimentul s-a produs într-o intersecție intens circulată din Alexandria, Teleorman.

Aflați în trafic, doi fraţi, frate şi soră, s-au trezit cu o sacoșă plină cu bani pe parbrizul mașinii. 

Din primele informaţii, sacoşa plină cu bani căzuse de pe capota autoturismului care circula în faţa lor.

Din cauza vitezei, de pe parbriz sacoşa cu bani ajuns pe strada, iar peste ea a trecut o alta mașină.

Astfel, pe una din cele mai intens circulate intersecții din Alexandria a plouat la propriu cu sute de bancnote de la 1 leu până la 200 de lei, care s-au împrăștiat pe stradă.

Oamenii nu au stat pe gânduri şi s-au apucat să strângă bancnotele de pe jos pe care le-au predat apoi primului echipaj de poliţie întâlnit, care era staționat în zona unei şcoli, se arată într-o postare pe pagina de socializare Alexandria, Teleorman, România 2.0

În total: 50.200 de lei, adică peste jumătate de miliard lei vechi.

Pe baza informaţiilor furnizate de cei doi fraţi, păgubitul a fost identificat de Poliţie ca fiind un patron al unui depozit din Alexandria.

„Cei doi frați nu sunt la prima isprava. Sora, care se afla la volan, a mai găsit, în trecut, o haină, într-un restaurant din Alexandria, ticsită cu bani.

Aparținea unui individ bine amețit, care vânduse în aceeași zi o...pădure. Si atunci a returnat banii fără sa ia un leu din ei. Cei doi spun ca oricine ar trebui sa procedeze la fel, si sa nu se bucure de banii pierduți de altcineva", mai notează sursa citată. 

×
Subiecte în articol: Alexandia Teleorman
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close