Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal într-o mașină, în trafic, în Târgu Neamț. Doi bărbaţi s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit

Scandal într-o mașină, în trafic, în Târgu Neamț. Doi bărbaţi s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit

Între doi bărbați din Târgu Neamț a izbucnit un scandal, miercuri, în timp ce se aflau în aceeași mașină. Cei doi s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit.

Scandal într-o mașină, în trafic, în Târgu Neamț. Doi bărbaţi s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alex Nicodim
de Silvia Preda    |    27 Iul 2022   •   18:13

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.20, când polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 31 de ani, din Vânători Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Acesta se deplasa cu mașina pe o stradă din Târgu-Neamț, în care se aflau alte trei persoane, şi pe fondul unui conflict izbucnit spontan ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamț.

În acel moment, bărbatul de 31 de ani l-a înjunghiat pe agresorul său. Ulterior, și bărbatul de 31 de ani a fost agresat.

În urma conflictului, ambii bărbați au suferit leziuni, fiind preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani.

Polițiștii fac cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Târgu Neamț trafic crimă scandal
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close