Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la Spitalul Judeţean din Buzău. Nouă persoane au agresat cadre medicale

Scandal la Spitalul Judeţean din Buzău. Nouă persoane au agresat cadre medicale

Scandal la Spitalul Judeţean din Buzău. Nouă persoane au agresat cadre medicale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Iun 2017   •   12:18

Nouă persoane sunt cercetate de poliţiştii buzoieni, după ce, joi noapte, au provocat un scandal la Spitalul Judeţean din Buzău, unde se afla o rudă de-a lor, forţând intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe şi agresând mai multe cadre medicale. Unul dintre cei nouă agresori a fost reţinut, potrivit news.ro.

„Un grup de etnie romă, în număr de 30-40 de inşi, a forţat intrarea în spital şi la UPU. Au produs panică, cadrele medicale foarte speriate, au îmbrâncit medicii, asistentele şi infirmierele”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian. El a spus că în aceste situaţii medicilor le este foarte greu să se protejeze.

Şeful UPU al Spitalului Judeţean Buzău, Adrian Zoican, a declarat că medicul de gardă a fost agresat de cetăţenii de etnie romă.

„Un grup de aparţinători a forţat dispozitivul de pază, au pătruns în zona de urgenţe de cod roşu unde sunt pacienţi critici, au produs agitaţie, a fost bruscat medicul de serviciu, o infirmieră a fost agresată de unul dintre aparţinători, nu e normal să se întâmple aşa ceva. Erau agitaţi, speriaţi, foarte agresivi, nu şi-au mai dat seama ce fac. A fost un moment în care s-a văzut clar că suntem expuşi oricărei persoane rău intenţionate”, a spus Adrian Zoican.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, în urma scandalului provocat la Spitalul Judeţean, nouă persoane, femei şi bărbaţi, au fost ridicate şi duse la audieri.
Până acum, nicio persoană agresată nu a depus plângere la Poliţie.

 

×
Subiecte în articol: cadre medicale Buzau
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close