Antena 3 CNN Actualitate Locale Șef de tren, înjunghiat de un călător în trenul Budapesta - Timișoara. Totul s-a întâmplat după închiderea ușilor, în gara Curtici

Șef de tren, înjunghiat de un călător în trenul Budapesta - Timișoara. Totul s-a întâmplat după închiderea ușilor, în gara Curtici

Un șef de tren de la CFR Călători, a fost înjunghiat de un călător, în stația Curtici din Arad. Trenul plecase de la Budapesta, cu destinația Timișoara.

de Mia Lungu    |    11 Apr 2023   •   11:01

Incidentul a avut loc, în seara de sâmbătă, 8 aprilie, în trenul IR 377 al CFR Călători, care plecase din gara Budapest Keleti, la ora 13:10, și trebuia să ajungă la destinația finală, Timișoara Nord, la ora 19:36.

"În jurul orei 18,00, în stația Curtici, un pasager a vrut să coboare din tren după închiderea automată a ușilor, încercând să spargă geamurile cu un stingător. Un gest inexplicabil, din moment ce respectivul își cumpărase bilet de tren din stația Curtici", spun cei de la Club Feroviar. 

În acel moment a intervenit șeful de tren pentru a-l calma pe pasagerul recalcitrant, însă a fost înjunghiat de două ori.

Citește și: Toți mecanicii de locomotivă din România vor fi reexaminați, în urma accidentului feroviar din Gara Galați

Șeful de tren s-a luptat cu agresorul și a pus mâna pe lama cuțitului, s-a tăiat, dar a reușit să îl imobilizeze pe agresor până la stația Arad.

Individul recalcitrant a fost predat echipajului de la Poliția Transporturi Feroviare.

Șeful de tren a avut noroc pentru că, fiind îmbrăcat gros, lama cuțitului nu a atins organele interne. El a fost externat în aceași seară, la cerere.

 

×
Subiecte în articol: călător şef de tren injunghiat Timisoara
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close