Antena 3 CNN Actualitate Locale Sfârșit cumplit pentru un bărbat din județul Giurgiu! A murit carbonizat în propria locuință, în urma unui incendiu

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din județul Giurgiu! A murit carbonizat în propria locuință, în urma unui incendiu

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru moarte suspectă.

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din județul Giurgiu! A murit carbonizat în propria locuință, în urma unui incendiu
10 Feb 2020   •   11:20

"În noaptea de duminică spre luni, pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Bolintin Vale, locuinţă compusă dintr-o cameră de locuit improvizată. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul camerei, în interiorul acesteia fiind găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 63 de ani", a declarat, luni, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Din primele verificări efectuate de pompieri la faţa locului a reieşit că amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile faţă de sursa de încălzire reprezintă cauza probabilă a incendiului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc decesul. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: giugiu carbonizat incendiu
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close