Antena 3 Actualitate Locale Aglomerație în fața unei policlinici din Buzău. Zeci de bolnavi, revoltați că așteaptă cu orele pentru consultații

Aglomerație în fața unei policlinici din Buzău. Zeci de bolnavi, revoltați că așteaptă cu orele pentru consultații

26 Mai 2020   •   18:17
Aglomerație în fața unei policlinici din Buzău. Zeci de bolnavi, revoltați că așteaptă cu orele pentru consultații
Sursa foto: Facebook

Mai mulți bolnavi din județul Buzău sunt revoltați de situația în care sunt tratați de autoritățile din sănătate. Oamenii spun că sunt nevoiți să aștepte cu orele, în aglomerație, în fața Policlinicii ”Nicolae Titulescu”, cea mai mare unitate de profil din oraş.

”Asta înseamnă bătaie de joc, la Policlinica 23 August stai cu orele acolo pentru o programare sau să te vadă un medic în contextul în care sunt oameni bolnavi și nu se duce nimeni de plăcere acolo!”, a semnalat un buzoian revoltat.

Policlinica ”Nicolae Titulescu”, cea mai mare din judeţul Buzău, a fost redeschisă miercurea trecută, după ce întreg personalul medical a fost testat pentru a doua oară. Unitatea a fost închisă o săptămână pentru dezinfecţie, după ce un medic neurolog şi un asistent de la Ortopedie au fost infectați cu Covid-19.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close