Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer de autobuz din Galați, angajat de 30 de ani, a uitat traseul: 'Sunt începător, nu știu traseul'

Un șofer de autobuz din Galați, angajat de 30 de ani, a uitat traseul: 'Sunt începător, nu știu traseul'

Un autobuz a fost filmat pe o stradă de la intrarea în oraşul Galaţi în timp ce circula pe contrasens. Incidnetul a fost filmat cu o cameră video amplasată pe o maşină de poliţie.

Un șofer de autobuz din Galați, angajat de 30 de ani, a uitat traseul: 'Sunt începător, nu știu traseul'
Sursa foto: viata-libera.ro
22 Apr 2020   •   00:01

Şoferul prins duminică pe contrasens le-a spus poliţiştilor că a intrat cu autobuzul pe stradă pentru că nu cunoaşte traseul.

„Nu ştiu traseul, sunt începător. Cum să nu ştiţi traseul? Şi mergeţi pe contrasens?”, se aude în înregistrarea făcută de camera Poliţiei.

Reprezentanţii Poliţiei au anunţat că şoferul de autobuz a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.

„Autobuzul a circulat pe contrasens, pe strada Calea Galaţi (...). Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a explicat purtătorul de civânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Conducerea societăţii de transport public a început o anchetă şi îl va sancţiona pe şoferul care a intrat pe contrasens.

„Este surprinzător pentru conducerea societăţii de transport. Şoferul este angajat de 30 de ani. El a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile şi va intra în Comisia de Disciplină a societăţii unde va fi sancţionat conform regulamentului intern şi legislaţiei în vigoare”, a declarat reprezentantul Biroului de Relaţii Publice al societîţii Transurb Galaţi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close