Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer de TIR din Botoşani a intrat intenţionat cu un Matiz într-un copac. Soţia sa a fost găsită moartă acasă

Un şofer de TIR din Botoşani a intrat intenţionat cu un Matiz într-un copac. Soţia sa a fost găsită moartă acasă

Un şofer de TIR din Botoşani, în vârstă de 51 de ani, a intrat intenţionat cu un Matiz într-un copac, în zona localităţii Ipoteşti. Între timp, autorităţile au găsit-o pe soţia sa moartă, acasă, în localitatea Cornişa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2024   •   11:57

Totul a început, în această dimineaţă, cu un apel la numărul unic de urgenţă 112 care anunţa un grav accident rutier la Ipoteşti, în judeţul Botoşani. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi mai multe imagini de la intervenţia de salvare a şoferului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, echipaje SMURD şi poliţişti rutieri.

În timp ce pompierii încercau să îl scoată pe şofer din fiarele contorsionate ale maşinii, un alt apel la 112 anunţa că soţia şoferului a fost găsită moartă în casa lor din Cornişa. Apelul a fost făcut de fiul celor doi soţi, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care a mers să îşi verifice părinţii, după ce aceştia nu i-au răspuns la telefon.

"În dimineața aceasta, un bărbat în vârstă de 61 de ani a avut parte de un incident grav în localitatea Ipotești. Autoturismul pe care îl conducea a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Detașamentul de pompieri din Botoșani a răspuns imediat, trimitând la fața locului o autospecială de stingere și una de descarcerare. Echipajul SMURD cu ambulanța de terapie intensivă mobilă a fost, de asemenea, mobilizat pentru a acorda asistență medicală.

La sosirea pompierilor, șoferul era conștient, dar încarcerat în autoturism. Cu promptitudine, aceștia au intervenit, tăind și îndepărtând o parte din caroseria mașinii pentru a-l extrage. Bărbatul a fost preluat rapid de către echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Măsurile de prevenire a incendiilor au fost asigurate de pompieri prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cazul rămâne sub atenta supraveghere a Poliției pentru investigații ulterioare", se arată într-o informare a autorităţilor.

La casa celor doi soţi din Cornişa, poliţiştii au găsit-o moartă pe soţia şoferului de TIR, aceasta având mai multe lovituri de cuţit. Potrivit unor surse, bărbatul este şofer de TIR şi făcea curse regulate în ţară.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close