x close

Şofer oprit cu focuri de armă de poliţişti. Ce încerca să ascundă în maşină

15 Aug 2018   •   12:12
Şofer oprit cu focuri de armă de poliţişti. Ce încerca să ascundă în maşină

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit într-un autoturism oprit în trafic peste 17.000 de pachete cu ţigări, în valoare 201.000 de lei, pe care un cetăţean ucrainean a încercat să le introducă şi comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă, a informat miercuri IGPF.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat marţi, 14 august, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă, în acest context fiind identificat în trafic un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalele echipajului mobil al poliţiei de frontieră, se arată într-un comunicat transmis de IGPF.

Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea acestuia, iar la un moment dat conducătorul auto a oprit maşina şi a încercat să fugă. Pentru reţinerea şoferului care nu s-a supus somaţiilor verbale a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, menţionează sursa citată.

Conducătorul auto, cetăţeanul ucrainean I. S., în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut, iar în interiorul maşinii abandonate au fost descoperite mai multe colete care conţineau 17.220 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 201.000 lei. Autoturismul folosit la transportul ţigărilor de contrabandă a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

În acest caz se efectuează cercetări pentru infracţiunea de contrabandă, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final sa fie luate măsurile legale ce se impun. 

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati