Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Constanța a murit într-un accident provocat de o șoferiță de 70 de ani

Un tânăr din Constanța a murit într-un accident provocat de o șoferiță de 70 de ani

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Constanța, a murit, astăzi, într-un cumplit accident rutier provocat de o șoferiță în vârstă de 70 de ani, pe strada Soveja din oraș.

Un tânăr din Constanța a murit într-un accident provocat de o șoferiță de 70 de ani
de Alin Tarnovschi    |    19 Iun 2020   •   19:33

Tânărul de 26 de ani conducea pe strada Soveja, pe drum cu prioritate, iar la un moment dat, o șoferiță în vârstă de 70 de ani, care a ieșit de pe o stradă laterală, nu a oprit la stop și a intrat în plin în mașina tânărului.

"Astăzi, în jurul orei 17:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un  barbat, de 26 de ani, pe str. Soveja, banda a doua, dinspre bd. Tomis către str. Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Grav rănit, tânărul de 26 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, însă în ciuda eforturilor depuse de medici a murit.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close