Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Galaţi a fost reţinut după ce şi-a ameninţat cu moartea două colege, la o şcoală postliceală

Un tânăr din Galaţi a fost reţinut după ce şi-a ameninţat cu moartea două colege, la o şcoală postliceală

Un tânăr de 23 de ani a fost reținut după ce a amenințat cu moartea două colege de clasă de la o școală postliceală din Galați.

Un tânăr din Galaţi a fost reţinut după ce şi-a ameninţat cu moartea două colege, la o şcoală postliceală
Sursa foto: Pixabay.com
de Ştefan Petrică    |    14 Mar 2023   •   16:05

Două eleve cu vârstele de 21, respectiv 38 de ani, din cadrul unei școli postliceale din municipiul Galați, au fost agresate și amenințate cu moartea de un individ de 23 de ani.

Din primele informații, tânăra în vârstă de 21 de ani, nu a răspuns avansurilor individului, iar colega sa, de 38 de ani, a încercat să-i ia apărarea.

Scandalul a început, în fața clasei, în momentul în care bărbatul a scos spray-ul lacrimogen, iar mai mulți bărbați, plus două cadre didactice au sărit pe el și au reușit să-l imobilizeze.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal.

Citește șiO femeie din Abrud a crezut că are o pisică în casă, dar a găsit un bărbat cu un cuțit sub masă

"A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice”, potrivit IPJ Galați.

Polițiștii au continuat cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

"Luni, 13 martie 2023, a fost efectuată și o percheziție domiciliară la locuința tânărului de 23 de ani, de unde au fost identificate și ridicate obiecte pe care persoana bănuită le-ar fi folosit la comiterea infracțiunilor menționate anterior – telefon mobil, spray iritant lacrimogen", a mai transmis IPJ Galați.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close