Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Maramureş a murit lovit de fulger

Un tânăr din Maramureş a murit lovit de fulger

Un incendiu puternic, provocat de un fulger, a ucis un tânăr din Maramureş. Omul a fost pur şi simplu cuprins de flăcări, după ce a fost lovit de un fulger.

Un tânăr din Maramureş a murit lovit de fulger
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2021   •   13:20

Un tânăr din Maramureș a murit, după ce un fulger puternic a lovit locul unde era depozitat fânul pentru animale.

Incendiul puternic i-a speriat pe localnici, flăcările avand câţiva metri înăţime şi există pericolul să se extindă.

Din fericire, pompierii au reuşit să stingă focul în doar câteva minute.

Imagini cu tornada din Bihor

După inundaţiile de proporţii de săptămana trecuta, Bihorul a fost lovit de o tornadă, un fenomen extrem de rar în România.

Mai multe acoperişuri au fost smulse de vântul puternic. După furtună, păgubiţii nu au aşteptat intervenţia autorităţilor. Localnicii s-au ajutat unii pe alţii să înlăture urmele dezastrului.

Zeci de case au fost distruse după ce rafalele de 90 de km la oră le-au spulberat acoperişurile. Tornada a făcut ravagii în comuna Nojorid din judeţul Bihor. 

Un alt tânăr din Maramureş a murit înecat într-o maşină scufundată, lângă Sighetu Marmaţiei

O altă tragedie a avut loc în Maramureş, unde un alt tânăr şi-a piedut viaţa, după ce a căzut cu maşina într-o balastieră, pe raza comunei Sarasău, lângă Sighetu Marmaţiei.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a murit înecat, după ce a rămas captiv în maşina scufundată, în timp ce şoferul, un tânăr de 28 de ani, a reuşit să iasă la suprafaţă şi să sune la 112.

Tânărul a încercat să îşi salveze prietenul din maşina aflată în apă, însă nu a reuşit, iar până la sosirea salvatorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, maşina s-a scufundat la o adâncime de aproximativ trei metri.

×
Subiecte în articol: fulger tornada Maramureș incendiu
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close