Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 28, mort într-un accident rutier la Hunedoara. Mașina în care se afla a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat

Tânăr de 28, mort într-un accident rutier la Hunedoara. Mașina în care se afla a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața în urma unui tragic accident rutier care a avut loc în județul Hunedoara. Alte două persoane au fost rănite.

Tânăr de 28, mort într-un accident rutier la Hunedoara. Mașina în care se afla a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat
Sursa foto: ISU Hunedoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2024   •   22:20

Accident rutier duminică seara, pe raza localității Zeicani, județul Hunedoara. O mașină s-a răsturnat, iar un tânăr de 28 de ani a murit. Alți doi bărbați au suferit răni ușoare. Un autoturism a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

Doi dintre ocupanții autoturismului au suferit răni ușoare și au fost evaluați medical la fața locului, fără a fi necesar transportul acestora la spital. Un al treilea bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Pompierii l-au scos din mașină, însă echipajele medicale au declarat decesul acesteia.

"În sprijin, a fost mobilizată și o autospecială de descarcerare de la Punctul de Lucru Bretea Română. De asemenea, pentru acest caz au fost alocate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane.

Citește și: Descoperire macabră la Constanţa: Un trup neînsufleţit plutea pe mare 

În urma evenimentului, doi bărbați au suferit răni ușoare și au fost evaluați medical la locul accidentului, fără a se impune transportul acestora la spital. Un al treilea bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autovehicul și din nefericire, echipajele medicale au declarat decesul acesteia. Pompierii militari au asigurat totodată, măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de situații", precizează ISU Hunedoara.

×
Subiecte în articol: accident rutier barbat mort ISU Hunedoara
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close