Antena 3 CNN Actualitate Locale Un taximetrist din Constanţa a salvat un copil şi un bătrân din maşina scufundată în lacul Tăbăcărie

Un taximetrist din Constanţa a salvat un copil şi un bătrân din maşina scufundată în lacul Tăbăcărie

Un taximetrist din Constanţa, în vârstă de 40 de ani, a salvat un copil şi un bătrân din maşina scufundată în lacul Tăbăcărie.

Un taximetrist din Constanţa a salvat un copil şi un bătrân din maşina scufundată în lacul Tăbăcărie
Sursa foto: Antena 3
26 Feb 2020   •   12:23

Sercin Ristea a fost omul potrivit la locul potrivit, ieri, în jurul prânzului, pe malul lacului Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expoziţional din Constanţa.

Alertat de ţipetele unei femei, taximetristul nu a stat pe gânduri şi a sărit în apa rece a lacului pentru a salva un copil şi pe bunicul acestuia, prinşi într-o maşină scufundată.

"O bătrânică care dădea la peşte mi-a spus să sar. Am văzut când a căzut maşina în apă şi doamna a strigat: săriţi după ei! Am sărit în apă, am înotat până la maşină, am deschis uşa la maşină, în spate, să văd dacă e cineva în spate. După aia am venit în faţă, am deschis uşa din faţă, l-am scos pe bărbat, şi apoi am scos şi copilul din spate. I-am adus la mal şi i-am scos cu doi-trei oameni de erau în zonă. Să le dea Dumnezeu sănătate", a declarat Sercin pentru Antena 3.

Potrivit unor surse, bunicul se afla la volanul maşinii, iar la un moment dat i s-ar fi făcut rău, iar maşina, scăpată de sub control, s-a scufundat în lac.

Sercin Ristea a sărit în apă şi a reuşit să îl aducă la mal pe bărbatul aflat la volanul maşinii şi care era deja inconştient.

Ulterior, taximetristul s-a întors şi l-a salvat şi nepotul şoferului, aflat în maşina scufundată. Din fericire, copilul a scăpat cu viaţă, fiind doar speriat.

În ceea ce priveşte şoferul, acesta a fost intubat de medicii SMURD şi apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa cu un elicopter SMURD.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close