Tentativă de asasinat în stil mafiot, la Timișoara

de A.M.P    |    03 Iun 2016   •   12:22
Tentativă de asasinat în stil mafiot, la Timișoara Foto: pixabay.com

Persoane necunoscute au sabotat mașina managerului unei firme de pază din Timișoara pentru ca acesta să își piardă viața. Cornel Dascălu este managerul unei firme de pază cunoscute din Timișoara. Weekendul trecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul a participat la ziua unui prieten, împreună cu soția sa și fiul de opt ani, scrie tion.ro.

La un moment dat, când celui mic i s-a făcut somn, părinții au plecat spre casă. S-au urcat în mașina de serviciu a bărbatului, în zona Muzeului Satului Bănățean, și au plecat de pe loc. După câteva minute, roata din stânga față s-a desprins pur și simplu de mașină în momentul în care șoferul a virat la dreapta pe o stradă din oraș.

Numai norocul a făcut ca bărbatul să controleze la limită autoturismul de teren și să evite să se răstoarne cu el.

Foto: tion.ro

„Nu mi-am dat seama pe moment ce s-a întâmplat cu adevărat. Când am făcut dreapta pe Divizia 9 Cavalerie am văzut pur și simplu roata cum pleacă de sub mașină. S-a oprit abia la 500 de metri distanță. Am chemat un prieten mecanic care m-a ajutat și atunci am început să realizez. Am mers să căutăm șuruburile până la restaurantul de la care plecasem și nu am găsit decât două pe tot drumul. Mai mult, mecanicul a verificat și celelalte roți. Ambele din față au avut șuruburile slăbite. Era să ne răsturnăm, eram cu familia. Soția și copilul care adormise în mașină erau în stare de șoc”, a povestit Cornel Dascălu.

 

Parteneri
x close