Antena 3 CNN Actualitate Locale Tinerii morţi în accidentul din Medgidia, Live pe Facebook înainte de tragedie: "Las-o uşor că mă omori!"

Tinerii morţi în accidentul din Medgidia, Live pe Facebook înainte de tragedie: "Las-o uşor că mă omori!"

Tinerii morţi în cumplit accident din Medgidia au fost Live pe Facebook înainte de tragedie. Cei doi au murit pe loc după ce maşina condusă cu viteză a spulberat mai mulţi copaci.

Tinerii morţi în accidentul din Medgidia, Live pe Facebook înainte de tragedie: "Las-o uşor că mă omori!"
de Cătălina Buzoianu    |    22 Mai 2021   •   16:35

Înainte de accidentul produs la intrare în Medgidia, cei doi tineri care au murit în maşina distrusă în totalitate în urma impactului au făcut un Live pe Facebook pentru a le arăta prietenilor cum se distrează.

În jurul orei 03.20, cei doi se aflau la intrare în Medgidia, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, şoferul în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului.

În urma impactului deosebit de violent, cei doi tineri, Relu Ibram (şoferul) şi Serhan Reis (pasagerul), au murit pe loc.

Pompierii şi medicii de la SMURD şi de la Ambulanţă au încercat în zadar să îi salveze, rănile suferite în accident fiind fatale pentru cei doi tineri de 22 de ani.

Tinerii morţi în accidentul din Medgidia, Live pe Facebook înainte de impact

Înainte de impact cu numai câteva minute, pe drum spre Medgidia, pasagerul a făcut Live pe Facebook.

Pe imagini se poate observa cum tânărul îi spune şoferului să încetinească pentru că "îl va omorî".

"Bă, handicapatule, las-o mai uşor. Mă omori! Nu pleacă ăia de acolo. Las-o mai uşor! Eu ştiu ce poate maşina mea, nu trebuie să îmi demonstrezi tu ce poate", a strigat pasagerul în timp ce transmitea imagini Live pe Facebook.

De asemenea, pe fundal se poate auzi o manea despre duşmani pe care cei doi o ascultatu în momentul tragediei.

"Astăzi, în jurul orei 3.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și mai mulți copaci din afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, precum și a pasagerului dreapta față, de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident Medgidia Constanța
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close