Antena 3 CNN Actualitate Locale Trafic blocat complet pe Valea Oltului, după un accident grav. Două TIR-uri pline cu mașini s-au ciocnit

Trafic blocat complet pe Valea Oltului, după un accident grav. Două TIR-uri pline cu mașini s-au ciocnit

Două TIR-uri, transportoare auto, au fost implicate într-un accident rutier, marți, pe DN 7 - Valea Oltului, în județul Sibiu, traficul rutier fiind blocat.

Trafic blocat complet pe Valea Oltului, după un accident grav. Două TIR-uri pline cu mașini s-au ciocnit
Sursa foto: ISU Sibiu
de Mia Lungu    |    28 Noi 2023   •   16:29

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 7, Valea Oltului, la km. 247+600m, accident în care sunt implicate două autotrenuri, transportoare auto.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un TIR într-o parcare din zona DN 7, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Argeș, a pătruns în drumul național virând la stânga spre Vâlcea fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autotren condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

În urma coliziunii, șoferul din județul Vâlcea a fost rănit, fiind transportat la spital conștient, cu un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral. 

Alte două victime au fost rănite ușor și au refuzat să fie duse la spital.

Traficul rutier este blocat.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close