Antena 3 CNN Actualitate Locale Trafic oprit în Defileul Jiului. Un TIR blochează ambele sensuri. Şoferii, obligaţi să ocolească peste 100 de kilometri

Trafic oprit în Defileul Jiului. Un TIR blochează ambele sensuri. Şoferii, obligaţi să ocolească peste 100 de kilometri

Traficul este blocat în aceste momente în Defileul Jiului, după ce un TIR cu materiale de construcţii s-a răsturnat şi a blocat ambele sensuri de mers. Doi oameni au fost răniţi.

Trafic oprit în Defileul Jiului. Un TIR blochează ambele sensuri. Şoferii, obligaţi să ocolească peste 100 de kilometri
Sursa foto: Defileul Jiului
de Gabriela Mladin    |    09 Aug 2022   •   11:14

Un tir s-a răsturnat marți dimineață în Defileul Jiului și a blocat complet circulația rutieră pe drumul european E 79 între Bumbești Jiu și Petroșani.

Pompierii gorjeni intervin la accidentul rutier produs în zona Mănăstirii Vișina, din Bumbești-Jiu, în care a fost implicat un tir care s-a răsturnat pe partea carosabilă, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

La fața locului intervine Garda de Intervenție Bumbești-Jiu și Detașamentul Târgu Jiu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, precum și SAJ cu trei ambulanțe.

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 65 de ani și o femeie în vârstă de 55 de ani. Bărbatul a fost transportat la UPU Târgu-Jiu și femeia la Spitalul Bumbești-Jiu, ambii în stare de conştienţă.

De mai bine de o oră se așteaptă un utilaj care să poată ridica TIR-ul care, practic, a format o barieră pe drum, astfel încât să poată fi reluată circulația.

Precizăm că este vorba de un drum european care face legătura între Oltenia și Banat, iar altă variantă de circulație presupune un ocol de peste 100 de kilometri pe Clisura Dunării! 

 

×
Subiecte în articol: Defileul Jiului
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close