Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie după ce un autocar plin de turiști a căzut într-o râpă! Cel puțin 22 de persoane au murit și alte zeci au fost rănite

Tragedie după ce un autocar plin de turiști a căzut într-o râpă! Cel puțin 22 de persoane au murit și alte zeci au fost rănite

Tragedie după ce un autocar plin de turiști a căzut într-o râpă! Cel puțin 22 de persoane au murit și alte zeci au fost rănite
01 Dec 2019   •   16:04

Un autocar plin cu turişti a căzut duminică într-o râpă, provocând moartea a 22 de oameni şi rănirea a 21, toţi cetăţeni tunisieni, în nord-vestul ţării, potrivit unui bilanţ preliminar al autorităţilor, informează AFP.

Plecat din Tunis şi cu destinaţia Ain Draham, autocarul a ieşit de pe carosabil în regiunea Ain Snoussi, a anunţat Ministerul de Interne. Victimele sunt toate de naţionalitate tunisiană, a precizat la rândul său Ministerul Turismului.

Într-un comunicat al Ministerului de Interne publicat pe pagina sa oficială de Facebook se precizează că 43 de persoane se aflau la bordul autobuzului care "a căzut într-o râpă după ce a lovit o barieră de fier".

Toţi răniţii au fost transferaţi spre spitalele din zonă, potrivit aceleiaşi surse.

Regiunea montană Ain Draham, apropiată de frontiera algeriană, este o destinaţie apreciată de tunisieni, care se deplasează în număr mare în această perioadă a anului pentru a petrece weekend-ul. Numeroase infrastructuri sunt însă deficitare, notează France Presse.

Mortalitatea rutieră în Tunisia este cea mai ridicată din Africa de Nord după Libia, cu peste 24 de morţi la 100.000 de locuitori, potrivit OMS.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: autocar Tunisia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close