Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie la Timişoara. Patru copii, morţi în casa cuprinsă de flăcări

Tragedie la Timişoara. Patru copii, morţi în casa cuprinsă de flăcări

Tragedie la Timişoara. Patru copii, cu vârste între patru luni şi şase ani, au murit după ce un incendiu puternic a cuprins camera în care dormeau. 

Tragedie la Timişoara. Patru copii, morţi în casa cuprinsă de flăcări
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    16 Ian 2020   •   08:06

Copiii se aflau în grija fratelui mai mare, de 14 ani, cel care a şi dat alarma. Când au auzit ce se întâmplă, părinţii au venit acasă într-un suflet şi au intrat prin foc ca să îi salveze. 

Orbiţi de flăcări şi fum au fost nevoiţi să iasă afară şi au ajuns la spital intoxicaţi cu fum.

Băiatul de 14 ani a văzut flăcările care înghiţiseră încăperea în care dormeau cei patru fraţi mai mici când s-a dus la bucătărie, să le încălzească puţin lapte. Îngrozit, a ieşit în mijlocul străzii şi a început să strige după ajutor.

Citește și: Mesajul postat pe Facebook de mama celor patru copilași arşi de vii la Timişoara, la scurt timp după tragedie

Medicii sosiţi la faţa locului i-au transferat imediat pe părinţi la spital pentru îngrijiri medicale, alături de băiatul de 14 ani şi de un vecin care locuia în acelaşi imobil.

Cei patru copii nu au avut nicio şansă. Pompierii şi-au pus măştile cu oxigen şi au intrat după ei. I-au căutat cu o cameră cu termoviziune. Alexandra avea 6 ani, Andrei - 4 ani, iar Antonia împlinise chiar ieri 2 ani. Mezinul era Adrian, un bebeluş de doar 4 luni.

Familia, una sărmană, stătea cu chirie într-un apartament într-o casă cu curte comună. Vecinii povestesc că părinţii îşi neglijau adeseori copiii. 

Oamenii susţin că au sesizat autorităţile.

După primele cercetări, pompierii au stabilit că focul a izbucnit de la sobă.

Patru copii morți în casa cuprinsă de flăcări

×
Subiecte în articol: Timisoara morti incendiu copii
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close