Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei pacienți din Buzău, confirmați cu Covid-19 înainte de externarea din spital

Trei pacienți din Buzău, confirmați cu Covid-19 înainte de externarea din spital

Trei pacienţi care au fost internaţi în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău au fost confirmați cu Covid-19 chiar înainte de momentul externării din Spitalul Județean. Se pare că în secția în care au fost internați au fost descoperite mai multe cazuri de coronavirus.

Trei pacienți din Buzău, confirmați cu Covid-19 înainte de externarea din spital
Sursa foto: hepta
07 Iun 2020   •   13:57

De asemenea, a fost confirmată cu coronavirus o gravidă de 30 de ani, judeţul Buzău ajungând duminică la 216 îmbolnăviri,

Potrivit Prefecturii Buzău, cinci noi cazuri de coronavirus au fost raportate duminică. Printre acestea, se află o gravidă de 30 de ani care s-a prezentat la spital având simptome de boală, dar si o femeie de 45 de ani, care de asemenea a mers la UPU Buzău cu semne de boală, iar rezultatul testului a arătat că este contaminată.

Alţi trei buzoieni confirmaţi cu coronavirus sunt persoane cu vârste peste 55 de ani, cu diverse afecţiuni, care au fost internaţi initial în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, secţie care s-a transformat apoi în focar de coronavirus, fiind închisă de două ori. La acel moment, bolnavii de 57, 62 şi 71 de ani, au fost testaţi, dar rezultatele au fost negative, fiind transferaţi în secţia de Boli Infecţioase.

Acum, aproape de momentul externării, bolnavii au fost retestaţi, rezultatele fiind pozitive.

Toţi bolnavii au fost transferaţi la spitalul suport din Râmnicu Sărat.

 

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close