Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a semnalat un avion prăbuşit în județul Iași. A fost activat planul roşu de intervenţie

Un bărbat a semnalat un avion prăbuşit în județul Iași. A fost activat planul roşu de intervenţie

Un bărbat a semnalat un avion prăbuşit în județul Iași. A fost activat planul roşu de intervenţie
13 Iul 2017   •   23:42

Uodate: Polistii au ajuns la domiciliul barbatului care sustine ca a vazut un avion ce avea un motor in flacari. Acesta le-a explicat zona in care a vazut avionul, iar echipele au plecat spre acea zona pentru a face cercetari, scrie bzi.ro.

Update: Politistii au folosit camere de termovizune pentru a scana campul. La momentul de fata politia si o parte din echipaje se deplaseaza spre Macaresti, acasa la solicitant, pentru a vedea in ce directie se deplasa avionul. S-a vorbit de mai multe ori cu acesta la telefon, dar nu era coerent, anunță bzi.ro.

Update: Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Iaşi, Elena Troia, a declarat, pentru AGERPRES, că informaţiile deţinute în prezent nu confirmă că ar fi avut loc un accident aviatic în zonă. 

"Nu avem informaţii despre un posibil accident în care să fie implicat vreun avion care să execute curse la/către Aeroportul Iaşi", a declarat, pentru AGERPRES, Elena Troia, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Iaşi. 

Cod roșu activat

La nivelul judeţului Iaşi a fost activat, joi seara, planul roşu de intervenţie în urma unui apel primit la 112 de la cetăţean care a semnalat că a văzut un avion cu flăcări la motoare care s-ar fi putut prăbuşi în zona localităţilor Prisecani şi Osoi, mai multe echipaje de intervenţie fiind trimise acolo, a declarat prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu. 

Prefectul a menţionat că semnalarea primită nu a fost confirmată deocamdată, echipele trimise în teren urmând să verifice situaţia. 

„Este un apel primit la ora 22,45. Cetăţeanul spunea că e în zona Prisecani - Osoi. Acum verificăm dacă se confirmă. Obligatoriu, de la preluarea acestui anunţ am intrat sub cod roşu”, a menţionat prefectul Marian Şerbescu. 

Mai multe echipaje ale ISU, Ambulanţă, SMURD, şi IPJ au plecat spre cele două localităţi, a mai indicat sursa citată. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close