Un ieşean a murit după ce a fost atacat de un roi de albine

17 Iul 2017   •   20:25
Un ieşean a murit după ce a fost atacat de un roi de albine Foto: Intact Images

Un bărbat dintr-o comună ieşeană a murit după ce a fost atacat de un roi de albine, în timp ce se deplasa cu căruţa în zona localităţii Heleşteni. Fratele acestuia, aflat în acelaşi atelaj, a fost şi el atacat de albine, fiind transportat la spital, potrivit news.ro.

Cei doi fraţi se deplasau cu căruţa pe un drum agricol, în zona localităţii ieşene Heleşteni, iar la un moment au fost atacaţi de un roi de albine.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 49 de ani, a murit, având zeci de înţepături pe faţă, pe mâini şi în zona pieptului. El era deja mort în momentul în care un echipaj SMURD de la Iaşi a ajuns la faţa locului.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fratele bărbatului, care la rândul său a fost înţepat de albine, el fiind transportat în stare gravă la un spital din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că au fost declanşate cercetări în acest caz. Ea a spus că trupul bărbatului decedat a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi,pentru efectuarea necropsiei.

Parteneri
x close