Antena 3 CNN Actualitate Locale Un incendiu a mistuit un adăpost de animale dintr-o localitate din Buzău. Sute de animale au murit

Un incendiu a mistuit un adăpost de animale dintr-o localitate din Buzău. Sute de animale au murit

Un incendiu de proporţii a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea buzoiană Stâlpu, în urma căruia câteva sute de animale au murit intoxicate cu monoxid de carbon şi alte substanţe toxice.

Un incendiu a mistuit un adăpost de animale dintr-o localitate din Buzău. Sute de animale au murit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    05 Ian 2020   •   12:00

Potrivit Biroului de presă al ISU Buzău, incendiul a fost anunţat în jurul orei 3.00.

„La faţa locului s-au deplasat 30 de salvatori cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, patru de la Detaşamentul de Pompieri Buzău, una da la Detaşamentul de Pompieri Mizil şi încă una de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Berca, precum şi o ambulanţă SMURD”, a declarat sursa citată.

Potrivit Biroului de presă al ISU Buzău, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenţă şi degajări mari de fum şi alte substanţe toxice. A fost afectată o suprafaţă de 6.500 mp de construcţii, hale şi birouri. Mai multe sute de animale nu au putut fi salvate, fiind intoxicate cu monoxid de carbon.

Sursa citată a precizat că pompierii au reuşit să salveze câteva sute de animale, cauza probabilă care a generat incendiul fiind un scurtcircuit la reţeaua electrică. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu Buzau stâlpu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close