Un român care a accesat contul de Facebook al fostei iubite a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Bărbatul a avut o explicaţie halucinantă pentru fapta sa

de S.T.    |    09 Feb 2018   •   08:59
Un român care a accesat contul de Facebook al fostei iubite a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Bărbatul a avut o explicaţie halucinantă pentru fapta sa Foto: pexels.com

Un bărbat de 42 de ani din Călăraşi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru că a accesat ilegal contul de Facebook al fostei iubite.

Timp de doi ani, bărbatul a intrat în mod constant pe pagina femeii şi a citit conversaţiile purtate de aceasta cu alte persoane. Mai mult, după un timp, a distribuit şi altor oameni discuţiile personale ale fostei iubite.

Când a fost chemat în judecată, bărbatul a avut o explicaţie halucinantă pentru fapta sa. I-a spus judecătorului că nu a spart contul de Facebook, ci că pur şi simplu ştia parola şi a folosit-o.

A povestit în instanţă că el îşi ajutase fosta concubină să-şi creeze contul de pe pagina de socializare şi că el îi şi setase parola, pe care femeia ar fi putut s-o schimbe.

În ciuda explicaţiilor, bărbatul a fost condamnat pentru acces ilegal la un sistem informatic.

În plus, a fost obligat să plătească 4.000 lei cheltuielile de judecată.

Parteneri
x close