Antena 3 CNN Actualitate Locale Vânzătoare din Buzău, înjunghiată de un bărbat pentru că nu i-a dat băutură pe datorie

Vânzătoare din Buzău, înjunghiată de un bărbat pentru că nu i-a dat băutură pe datorie

O vânzătoare în vârstă de aproximativ 40 de ani a ajuns, vineri, în stare gravă la UPU Buzău, după ce a refuzat să îi dea unui cetățean rom băutură pe datorie. După atac, agresorul ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

Vânzătoare din Buzău, înjunghiată de un bărbat pentru că nu i-a dat băutură pe datorie
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   12:58

Din primele informații, se pare că femeia a ajuns în Unitatea Primiri Urgențe cu răni la cap și gât, după ce un individ a atacat-o cu cuțitul. Motivul este simplu. Femeia a refuzat să îi dea băutură pe datorie.

Totul s-a petrecut vineri dimineața, în satul Cuculeasa, din comuna buzoiană Ziduri. Femeia, care deține magazinul, ar fi refuzat să îi dea pe datorie unui cetățean rom, cunoscut fiind drept consumator de băuturi alcoolice. 

Nemulțumit, bărbatul în vârstă de 36 de ani, s-a repezit asupra femeii cu un cuțit, provocându-i răni la gât și în zona capului. După atac, agresorul ar fi încercat să-și ia viața cu același cuțit.

Martorii au sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp două ambulanțe și cinci mașini de poliție.

Vecinii au încercat să îi ofere femeii primul ajutor și să îi oprească sângerarea până la sosirea cadrelor medicale. Ulterior, femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Potrivit șefului UPU, dr. Adrian Zoican, pacienta este cooperantă, în stare stabilă, iar viața nu îi este pusă în pericol.

Agresorul a fost adus și el la UPU cu răni în zona toracelui, după ce ar fi vrut să își ia viața.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close