Antena 3 CNN Actualitate Locale Viral! Momentul în care un "bizon" din trafic face două depășiri extreme. "Nu trebuie să deţină dreptul de a conduce"

Viral! Momentul în care un "bizon" din trafic face două depășiri extreme. "Nu trebuie să deţină dreptul de a conduce"

Un şofer inconștient a fost aproape de a provoca o tragedie, după ce a efectuat două depăşiri extrem de periculoase pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, aproape de intrarea în municipiul Iaşi. Surse din aturajul "bizonului" spun că acesta nu ar fi la prima abatere!

Viral! Momentul în care un "bizon" din trafic face două depășiri extreme. "Nu trebuie să deţină dreptul de a conduce"
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    19 Oct 2021   •   19:33

Șoferul vitezoman a fost aproape de a intra într-un autocamion, în urma unei depăşiri extrem de riscante, iar imediat după ce a scăpat cu zole și a revenit pe banda din dreapta a intrat într-o nouă depăşire! Spre norocul său, de data aceasta şoferul care venea din sens opus a redus viteza şi a tras dreapta de volan.  

„Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 46 de ani. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 5.800 de lei şi totodată s-a dispus reţinerea permisului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 

„Este extrem de grav, vorbim de un individ iresponsabil, care nu se teme de lege, dar nici de consecinţele faptelor sale. Face infracţiuni în cascadă. Nu trebuie să deţină dreptul de a conduce”, a declarat Cătălin Codescu, preşedintele Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie, potrivit Adevărul

×
Subiecte în articol: Iași depăsire fortata bizon trafic
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close