Antena 3 CNN Actualitate Locuinţele lor ar putea să se prăbuşească în orice clipă. Se tem să doarmă în propriile case

Locuinţele lor ar putea să se prăbuşească în orice clipă. Se tem să doarmă în propriile case

Locuinţele lor ar putea să se prăbuşească în orice clipă. Se tem să doarmă în propriile case
Sursa foto: Foto: rusty-metal.blogspot.com
05 Mar 2014   •   07:52

Zeci de gălăţeni nu mai pot să doarmă de teamă. Locuinţelor lor ar putea să se prăbuşească în orice clipă. În pereţii caselor au apărut crăpături adânci în ultima perioadă, iar fisurile se adâncesc de la o zi la alta. Oamenii cred că o avarie la reţeaua de canalizare le năruie căminele, dar reprezentanţii companiei spun că n-au nicio vină.

Aproape 30 de case au început să să lase, iar crăpăturile din pereţi urcă în fiecare zi, puţin câte puţin, până la nivelul acoperişului.Nici uşile caselor nu se mai deschid.

Iniţial, oamenii au pus deteriorarea caselor pe seama zăpezii. Dar zăpada a dispărut, crăpăturile, însă, au continuat să apară. Oamenii au trimis o sesizare la societatea de distribuţie a apei în oraş.

Crăpăturile din pereţii caselor, spun oamenii, vin însă din stradă. "Poate să fie de la canalizări, că toate canalizările lor sunt înfundate şi pe o parte şi pe alta", este de părerea un localnic.

Până când vor primi un răspuns de la reprezentanţii reţelei de canalizare, vor să solicite şi primăriei să interzică accesul vehiculelor grele pe stradă. Speră ca asta să le salveze casele.




×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close