Antena 3 Actualitate Ea este medicul din Constanţa care a murit după ce şi-a administrat un cocktail de medicamente

Ea este medicul din Constanţa care a murit după ce şi-a administrat un cocktail de medicamente

de Alin Tarnovschi    |    25 Apr 2021   •   13:46
Ea este medicul din Constanţa care a murit după ce şi-a administrat un cocktail de medicamente
Sursa foto: Facebook

Loredana Chircu este medicul din Constanţa, care a murit după ce şi-a administrat un cocktail de medicamente, în camera de gardă a unui spital privat.

În vârstă de 38 de ani, Loredana Chircu s-a stins din viaţă, astăzi, în camera de gardă a unui spital privat din Constanţa, după ce şi-ar fi administrat un cocktail de medicamente pentru a trece peste epuizare.

Din nefericire, doza a fost una prea mare, iar inima medicului s-a oprit.

Colegii ei au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-au făcut masaj cardiac, însă, după toate eforturile depuse, Loredana Chircu a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, doctoriţa ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit.

O tânără de 38 de ani, medic la un spital privat din Constanţa, a murit după ce şi-a administrat singură un cocktail de medicamente

Loredana Chircu, medicul din Constanţa care a murit după un cocktail de medicamente

Loredana Chircu, medicul care a murit în camera de gardă a spitalului privat din Constanţa

Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urmă cu numai câteva zile, Loredana Chircu a postat un mesaj emoţionant în memoria unui reputat medic din Constanţa, răpus în urmă cu un an de COVID-19.

"A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri....

Ne e greu fara dumneavoastră,să știți....

Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni.... Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească... In noaptea asta fac de garda in onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie", scria Loredana Chircu în urmă cu trei zile.

×
Subiecte în articol: Loredana Chircu Constanța

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close