Antena 3 CNN Actualitate Liderul mișcării anti-vaccin din Italia, la ATI, cu o formă gravă COVID. Acum spune că se va vaccina

Liderul mișcării anti-vaccin din Italia, la ATI, cu o formă gravă COVID. Acum spune că se va vaccina

Lorenzo Damiano, liderul mișcării anti-vaccin împotriva Covid-19 din Italia, a declarat că se va vaccina după ce a suferit de o formă gravă a bolii cauzată de SARS CoV-2.

Liderul mișcării anti-vaccin din Italia, la ATI, cu o formă gravă COVID. Acum spune că se va vaccina
Sursa foto: Captura Youtube / VENETOGLOBE IPTV
de Laura Dinu    |    03 Dec 2021   •   13:59

Liderul mișcării numită "No Vax", din Italia, și-a schimbat viziunea asupra coronavirusului și a ajuns să creadă în el, după ce s-a infectat și a ajuns la spital în stare gravă, din cauza unei forme grave a bolii, relatează ANSA

Lorenzo Damiano a condus protestele împotriva vaccinării și s-a opus vehement împotriva introducerii obligativității certificatului verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Acesta a declarat că persoanele sceptice la vaccin sunt tratate ca niște victime ale Holocaustului. 

După o perioadă petrecută pe secția de Terapie Intensivă a unui spital din zonă, Damiano și-a schimbat însă total viziunea asupra coronavirusului. Acasta a declarat chiar în fața presei că abia așteaptă să se imunizeze. 

”După această perioadă am altă viziune asupra lumii și mă voi vaccina”, a spus el. 

Surse din spital au declarat, miercuri, că spitalizările persoanelor nevaccinate au crescut cu 17%, scrie ANSA. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close