Antena 3 CNN Actualitate Povestea emoționantă a lui Lorenzo, un tânăr român adoptat la o vârstă fragedă, care și-a găsit tatăl biologic după 20 de ani

Povestea emoționantă a lui Lorenzo, un tânăr român adoptat la o vârstă fragedă, care și-a găsit tatăl biologic după 20 de ani

Poveste incredibilă trăită de un român adoptat, care trăieşte acum în America de Sud. Acesta a fost înfiat când era mic, după ce mama sa a murit, iar tatăl său nu l-a putut recunoaște deoarece trăia ilegal în Italia. După 20 de ani, tânărul și-a găsit tatăl biologic.

Povestea emoționantă a lui Lorenzo, un tânăr român adoptat la o vârstă fragedă, care și-a găsit tatăl biologic după 20 de ani
de Andreea Ştefan    |    14 Noi 2022   •   15:42

Lorenzo are 20 de ani și s-a născut în Italia în anul 2002, iar mama sa a murit la puțin timp după, din cauza unei boli incurabile.

Tatăl său român nu l-a putut recunoaște niciodată în acte, pentru că se afla în acel moment în Italia, în mod ilegal.

Lorenzo a fost adoptat când era mic, iar acum trăiește în America de Sud, însă a vrut neapărat să-și cunoască tatăl biologic.

Îndemnat de mai mulți prieteni, acesta a creat o postare pe Facebook, unde a pus singura poză pe care o are cu tatăl său, de când era cu mama sa în Italia, și avea doar un nume, care nici măcar nu era corect.

Tânărul știa că pe tatăl său îl cheamă Manolo, un nume italian, dar, de fapt, se numea Manole, un nume de românesc. 

După ce postarea sa a fost distribuită de sute de ori, miracolul s-a întâmplat și tânărul și-a găsit tatăl biologic.

Bărbatul nu mai trăiește în Italia de câțiva ani, ci s-a reîntors în România.

Mai mult decât atât, Lorenzo a descoperit că are și două surori, una mai mică și una mai mare, care este și cântăreață și influencer de succes în România, cu peste un milion de urmăritori.

Prima întâlnire dintre Lorenzo și tatăl său a avut loc virtual. S-au bucurat foarte mult că s-au regăsit și și-au promis că n-o să se mai despartă niciodată.

Acum, cei doi plănuiesc să se întâlnească și în realitate.

×
Subiecte în articol: tată biologic
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close