Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban: "Următorii patru ani vor fi ani de pace politică”

Ludovic Orban: "Următorii patru ani vor fi ani de pace politică”

Ludovic Orban a participat la şedinţa festivă de constituire a Consiliului Judeţean Arad. El a precizat că următorii patru ani vor fi ani de pace politică, deoarece nu vor mai avea loc alegeri.

Ludovic Orban: "Următorii patru ani vor fi ani de pace politică”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    03 Dec 2020   •   20:41

"Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. În următorii patru ani nu vor avea loc alegeri. Toată energia politică poate fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare al României și pentru a realiza saltul economic pe care România îl merită. (...) Niciun român nu va fi lăsat în urmă. (...) În urmă cu patru ani, tot în decembrie, mulți dintre noi au crezut că nu e important să vină la vot.

Profitând de această neatenție a noastră, PSD a câștigat alegerile și aproape că a reușit să captureze România. Trei ani președintele Iohannis, alături de PNL, de forțele democratice au trebuit să lupte pentru a împiedica scoaterea României din zona euroatlantică, pentru a împiedica afectarea democrației”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

El afirmă că destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi

"6 decembrie reprezintă un moment de cotitură. Avem șansa ca România să se îndrepte în direcția corectă, avem șansa să reușim să dăm României o majoritate parlamentară responsabilă. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a dat asigurări că procesul electoral este sigur și a chemat cetăţenii la vot

"Alegerile din 6 decembrie sunt și despre România și cum va arăta România. Alegerile din 6 decembrie vor defini drumul României în următorii ani. Alegerile sunt și despre bun simţ', și despre omenie, și despre onestitate, corectitudine, competență. Alegerile parlamentare sunt decisive”, a conchis Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close