Antena 3 Actualitate Lună plină cu impact energetic, de vineri noapte. Zodiile vor suferi schimbări majore

Lună plină cu impact energetic, de vineri noapte. Zodiile vor suferi schimbări majore

04 Noi 2017   •   08:28
Lună plină cu impact energetic, de vineri noapte. Zodiile vor suferi schimbări majore
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Luna plina de pe 4 noiembrie este un fenomen puternic din punct de vedere energetic, spun astrologii.

De vineri seară vor fi numeroase oportunități pentru a ne rotunji veniturile, pentru a străluci pe plan profesional, pentru a aduce dragostea în viețile noastre.

Nu trebuie să trecem cu vedere luna plină cu care luna noiembrie 2017 debutează fulminant. Super-Luna plină de pe 4 noiembrie este o luna plină puternică din punct de vedere energetic și ne va influența viețile în perioada următoare de timp, mai ales că efectele ei vor fi potențate și de planeta Jupiter poziționată în zodia Scorpionului. Luna plină de pe 4 noiembrie 2017 se va află la 11 grade în semnul Taurului.

Chiar dacă Luna plină este un eveniment astrologic în șine care amplifică emoții, predispune spre accidente, incidente sau mici neînțelegeri care pot degenera în conflicte, această luna plină este diferită.

Potrivit realitatea.net, avem alături de noi protecția lui Jupiter. Este resimțita și influența lui Neptun, dar într-un mod benefic. Instinctele ne funcționează precum o busolă călăuzitoare, iar intuiția va fi cea care ne va arată calea atunci când sensibilitatea și emoțiile vor pune stăpânire pe noi, potrivit garbo.ro. Trebuie doar să facem pașii practici și necesari pe drumul pe care îl simțim a fi al nostru, chiar dacă acest lucru presupune să ne învingem anumite frici și temeri.

Profitând de energia constructivă a lunii pline de pe 4 noiembrie 2017, vom putea culege rezultate concrete, tangibile, destul de curând. Cei care vor profita cel mai mult de prosperitatea adusă de luna plină de pe 4 noiembrie 2017 sunt semnele de pământ, cu precădere Taurul, care trebuie să se mobilizeze și să își urmeze calea către succes.

×
Subiecte în articol: luna plina schimbari

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close