Antena 3 CNN Actualitate MAE, atenționare de călătorie pentru Italia. Grevă în transportul public și aerian

MAE, atenționare de călătorie pentru Italia. Grevă în transportul public și aerian

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Italia, din cauza unor greve care vor afecta transportul public și aerian.

MAE, atenționare de călătorie pentru Italia. Grevă în transportul public și aerian
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   17:03

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Italia că autoritățile locale au anunțat că în perioada 13-14 iulie, în mai multe orașe italiene, vor fi greve ale personalului feroviar, ce pot provoca perturbări asupra transportului public de călători.

De asemenea, sâmbătă, 15 iulie, au fost anunțate greve în domeniul transportului aerian.

"Sunt programate greve ale personalului aeroportuar handling și check-in (între orele 10:00 și 18:00), ale piloților angajați ai companiei aeriene Malta Air - care operează Ryanair (între orele 12:00-16:00), precum și ale piloților și asistenților de zbor ai companiei Vueling, care pot cauza întârzieri sau anulări de zboruri.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Republica Italiană", precizează MAE, potrivit Mediafax.

Citește și: Un român a lăsat fără curent un cartier întreg din Italia, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

×
Subiecte în articol: MAE atenţionare călătorie Italia
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close