Antena 3 CNN Actualitate Reglare de conturi în mafia ţigărilor din Iaşi. "Rocco" Anghel, "tocat" cu bâtele și abandonat într-o baltă de sânge

Reglare de conturi în mafia ţigărilor din Iaşi. "Rocco" Anghel, "tocat" cu bâtele și abandonat într-o baltă de sânge

În noaptea de marți spre miercuri, la o zi după declanşarea operaţiunilor din vestul ţării, şi la Iaşi a avut loc o reglare de conturi între traficanţii de ţăgări. Trei indivizi cu cagule și înarmați până în dinți au pătruns pe proprietatea lui „Rocco” Anghel şi l-au lăsat într-o baltă de sânge.

Reglare de conturi în mafia ţigărilor din Iaşi. "Rocco" Anghel, "tocat" cu bâtele și abandonat într-o baltă de sânge
de Alexandra Dima    |    15 Iul 2021   •   14:00

Casa deținută de un fost traficant de țigarete în cartierul Bucium din Iaşi a fost luată cu asalt de trei indivizi mascați. Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, Valeriu Anghel, zis „Rocco” a dat ochii cu moarte după ce atacatorii l-au bătut cu bâtele până a căzut lat. Iniţial, cei trei scotoceau prin casă când au fost surprinşi de soţii Anghel.

După ce indivizii au plecat, au fost alertate autoritățile. Mai multe echipaje de poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Valeriu Anghel a fost preluat și dus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Ceea ce părea o banală tâlhărie ar putea fi de fapt o reglare de conturi, având în vedere ocupația lui "Rocco" Anghel, scrie bzi.ro.

Bărbatul care a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigarete. Din casa soților, cei trei tâlhari ar fi plecat şi cu plecat cu aproximativ 3.000 de lei. De asemenea, trebuie de menționat că de numele lui Valeriu Anghel, zis „Rocco”, s-au legat mai multe povești. Bărbatul, fost boxer în tinerețe, a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată.

„Seara trecută, în jurul orei 23:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că din locuința unei familii a fost sustrasă o sumă de bani. A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Poliție și Biroului de Investigații Criminale Iași care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Rămâne de văzut în cât timp vor fi identificaţi atacatorii şi care a fost de fapt mobilul faptelor lor violente. 

 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close